Onderdelen

Voor de realisatie van Digital Signage zijn de volgende onderdelen benodigd:

  • Content Management Systeem
  • Mini PC
  • Professioneel beeldscherm
  • Ophangsysteem
  • Installatie

Content Management Systeem: Nadworks levert Digital Signage dankzij een zeer gebruiksvriendelijk web-based content management systeem (CMS). Met een toegewezen account kunt u inloggen in ons CMS (cms.nadworks.nl) en hier eenvoudig afspeellijsten creëren met afbeeldingen en video’s, uitzendtijden instellen en de mogelijkheid om te plannen waardoor de veranderingen direct of juist op een specifiek gekozen moment plaatsvinden. Vanaf elke locatie met een internetverbinding, kunt u vanuit één centraal punt, één of meerdere schermen op één of meerdere locaties tegelijk beheren. Voor het gebruik van ons CMS betaalt u per beeldscherm, 25 euro per maand (excl. BTW) aan licentiekosten, gekoppeld aan een maandelijks opzegbaar abonnement. Indien meer licenties nodig zijn maken wij een offerte op maat.

Mini PC: Het content management systeem stuurt via de Mini PC het beeldscherm op afstand aan. Hiervoor is het noodzakelijk dat de Mini PC is voorzien van een bekabelde internetverbinding en het beeldscherm is verbonden met een HDMI kabel. De Mini PC wordt altijd gratis, in bruikleen aangeboden.

Professioneel beeldscherm (*): Wij maken altijd gebruik van professionele beeldschermen (Digital Signage Displays). Deze zijn er voor gemaakt om 24 uur per dag, 7 dagen in de week aan te staan. Professionele beeldschermen hebben een veel hogere lichthelderheid, kunnen zowel horizontaal als verticaal worden gebruikt en hebben hele goede garantievoorwaarden op locatie.

Ophangsysteem(*): Het beeldscherm kan op verschillende manieren worden geïnstalleerd. De meest gebruikte vormen zijn muurbeugels en plafondbeugels. Het is ook mogelijk een TV Standaard te gebruiken.

Installatie: Om de installatie zo snel en makkelijk mogelijk te laten verlopen, is er op de plek waar het beeldscherm en Mini PC met het gewenste ophangsysteem moet worden geïnstalleerd, minstens één stroompunt en een bekabelde internetverbinding nodig.

* Het beeldscherm en het ophangsysteem kunt u zelf aanschaffen of door ons tegen een scherpe prijs laten leveren.

 

Interesse?

Wij komen u graag vertellen en laten zien wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen. Neem voor een vrijblijvende demonstratie of een offerte op maat, contact met ons op. Wij zijn telefonisch te bereiken op 075-6236130 of via het emailadres info@nadworks.nl.