Onderdelen

Voor de realisatie van Digital Signage zijn de volgende onderdelen benodigd:

  • Online Dashboard (Content Management Systeem)
  • Mini PC (Digital Signage Player)
  • Professioneel beeldscherm (Digital Signage Display)
  • Ophangsysteem
  • Installatie

Online Dashboard (Content Management Systeem) 

Nadworks levert Digital Signage dankzij een zeer gebruiksvriendelijk online dashboard (content management systeem). Met een toegewezen account kunt u inloggen in ons dashboard (cms.nadworks.nl) en hier eenvoudig afspeellijsten creëren met afbeeldingen en video’s, uitzendtijden instellen en de mogelijkheid om te plannen waardoor de veranderingen direct of juist op een specifiek gekozen moment plaatsvinden. Vanaf elke locatie met een internetverbinding, kunt u vanuit één centraal punt, één of meerdere schermen op één of meerdere locaties tegelijk beheren. Voor het gebruik van ons dashboard betaalt u per beeldscherm, 20 euro per maand (excl. BTW) aan licentiekosten, gekoppeld aan een maandelijks opzegbaar abonnement. Indien meer licenties nodig zijn maken wij een offerte op maat.

Mini PC (Digital Signage Player)

Het online dashboard stuurt via de Mini PC (Digital Signage Player) het beeldscherm op afstand aan. Hiervoor is het noodzakelijk dat de Mini PC is voorzien van een bekabelde internetverbinding en het beeldscherm is verbonden met een HDMI kabel. De Mini PC wordt altijd gratis in bruikleen aangeboden.

Professioneel beeldscherm (Digital Signage Display)

Wij maken altijd gebruik van professionele beeldschermen. Deze zijn er voor gemaakt om 24 uur per dag, 7 dagen in de week aan te staan. Professionele beeldschermen hebben een veel hogere lichthelderheid, kunnen zowel horizontaal als verticaal worden gebruikt en hebben hele goede garantievoorwaarden op locatie.

Ophangsysteem

Het beeldscherm kan op verschillende manieren worden geïnstalleerd. De meest gebruikte vormen zijn muurbeugels, plafondbeugels en vloer-tot-plafondsteunen. Het is ook mogelijk een TV Standaard te gebruiken.

Installatie

Om de installatie zo snel en makkelijk mogelijk te laten verlopen, is er op de plek waar het beeldscherm en Mini PC met het gewenste ophangsysteem moet worden geïnstalleerd, minstens één stroompunt en een bekabelde internetverbinding nodig.